PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´

Arus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin menemuinya lagi; walau di mana mana pun dan walau sampai bila bila pun A.

PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian  PDF ´ opel rallye.de ´

[BOOKS] ✯ Rindunya Kian Membara By Noor Suraya – Opel-rallye.de Cinta itu seumpama serangkai mutiara kadang kadang ia putus dan kita perlu mengarangnya sekali lagi Kadang kadang ia hilang lalu kita harus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin meCinta itu seumpama serangkai mutiara kadang kadang ia putus dan kita perlu mengarangnya sekali lagi Kadang kadang ia hilang lalu kita h.

PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian  PDF ´ opel rallye.de ´

PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ Lulusan Diploma Pendidikan KPLI daripada Institut Pendidikan Sultan Idris IPSI ini pernah menjadi pendidik selama 13 tahun Noor Suraya juga seorang Munsyi Dewan yang aktif dalam dunia penerbitan Kini Noor Suraya mengetuai JS Adiwarna Publications & Distributors Sdn Bhd sebagai Pengarah Eksekutif di samping bertindak sebagai Pengarah Urusan untuk Jemari Seni Sdn Bhd Justeru Noor Suraya

rindunya download kian ebok membara pdf Rindunya Kian pdf Rindunya Kian Membara PDF/EPUBArus mencarinya semula tetapi kadang kadang kita tidak mungkin menemuinya lagi; walau di mana mana pun dan walau sampai bila bila pun A.

10 thoughts on “Rindunya Kian Membara

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBJodoh bila tak dicari elok pula ada depan mata Pi lari jauh jauh pun eh Muncul pula depan skrin telefon Ehem Aku cakap pasal jodohku dengan buku ni ya haha Tak sia sia menanti saat seakan sudah reda sebab Kaksu dah terbitkan semula dengan tajuk Surat Bersampul Perang ada juga rezeki Terima kasih ya dikDan bila berdepan dengan buku tulisan penulis ini seperti biasa aku umpama hilang kosa kata untuk berkongsi review Full review 220819Aku suka bila mana mood membacaku kekal baik hingga ke hari ini Rasa lega sungguh Mungkin juga kerana buku ini berjaya mengekalkan mood itu Jadi bertambah tambah tahap sukaku1 Cerita cinta yang mudah saja sebenarnya tapi di tangan penulis ianya jadi luar biasa Mungkin kerana


  2. Cik Pah Cik Pah says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBRindunya kian membara menceritakan perjalanan hidup Doktor Farhana yang dipanggil Anah Anah merupakan anak tok imam yang dididik dengan segala ilmu agama dan kesantunan melayu timur Tetapi kerana cintanya yang agung kepada jejaka seuniversiti yang bernama Masri menyebabkan dia telah membelakangkan keluarga demi cintanya Kahwin di Yala tanpa melalui adat peminangan dan kenduri kendara yang selayaknya telah memalukan ibunya dan abang abangnya di kampung Perkahwinan yang bahagia selama 3 tahun diuji apabila ibu Masri yang masih tidak menerima Anah memaksa Masri kahwin dengan gadis pilihannya Talak taklik jatuh selepas Masri kahwin dengan Suhaila kerana itulah janji Masri kepada Anah semasa ijab kabul Dugaannya tidak berakhir disitu apabila Anah mengandung dan dalam tempoh idah Anah telah membawa diri ke Paris untuk menyambung pelajarannyaLahirnya si kembar Zet


  3. kuzzeen kuzzeen says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBDitemukan dengan RINDUNYA KIAN MEMBARA di Perbadanan Perpustakaan Awam hasil hadiah pengguna Terima kasih pengguna Sukar sebenarnya mendapatkan naskah ini diluar It was written back in 2001 so x berani nak review lebih2 Mungkin antara naskah terawal penulis dengan Creative Ente


  4. Azizah Azizah says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBResensi Feb 2011Penulis Noor SurayaPenerbit Creative Enterprise Sdn BhdHarga RM2090MS 392Cetakan 1 2004Cetakan 2 2005CINTA ITU PELIK? SEPERTI HUJAN PANAS DALAM HUJAN ADA PANASNYA DALAM PANAS ADA HUJANNYABlurbCinta itu seumpama serangkai mutiara kadang kadang ia putus dan kita perlu mengarangnya sekali lagi Kadang kadang ia hilang lalu kita harus mencarinya semulatetapi kadang kadang kita tidak mungkin menemuinya lagi; walau di mana mana pun dan walau sampai bila bila pun Atau mungkin tiba tiba kita telah menemui mutiara yang lain pula? Lalu perlukah kita karangkan semula cinta baru itu di tangkai hati kita?ReviewRKM antara 20 koleksi novel yang Kak Chik borong hujung Jan 2011 order terus dari JS Terima kasih buat Kak Mariah sebab tolong dapatkan tandatangan Kak Su nota dari Kak Su Moga cerita kecil ini dekat di hati Dan alhamdulillah dalam


  5. Fira Fira says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBKau kenal aku bukan? Aku ni jenis manusia yang kedekut dan tak sedar diri Aku tak mahu berkongsi lelaki yang aku sayangi dengan mana mana perempuan lain kata Farhana review clic


  6. Ubi Ubi says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBHaritu wassim Harini imran pulak Kesian jadi bujang terlajak ni


  7. Lilacfla Lilacfla says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBBuku ni menambat hati saya Sejak dari muka surat pertamaDi awal cerita banyak menceritakan tentang diri farhana sebagai ibu tunggal dan kerjayanya kisah hidup dia dan anak kembar yang comel tapi sangat berbeza personalitinyanya Zaynn si abang pendiam melebihkan umi dari segala segi Zetti si adik yang mulut becok seringkali mengguris hati umiKisah dia di luar negara dan suka duka dia membesarkan anak tanpa seorang suami dan ayahterselit konflik di antara dia dan keluarga tapi di awal cerita kita tak kan tahu apa yang terjadi Anak luar nikahkah? Cerai matikah? Di pertengahan cerita watak masri muncul Farhana dan Masri memilih untuk membelakangkan keluarga dan berkahwin di Siam Farhana selaku anak tok imam dan gadis yang dihormati di kampung sebagai seseorang yang baik budi dan terpelajar mencarik carik hati ibunda dan keluarganya tambahan Abang teh yang awal awal telah warning dia takkan bahagia dengan masriMasri dan dia berpisah kerana takdir W


  8. Mahadewi Mahadewi says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBBukan cerita dewa dewi Suka watak watak dalam cerita Rindunya Kian Membara Kini sedang membaca 'Kekasih Waktu' dan belajar memahami Farhana Selepas 18 tahunanak anak Dr Farhana dan Ilham sudah dewasa dan Noor Suraya telah membawa mereka berkampung dalam 'Kekasih Waktu'


  9. Izzatimare Izzatimare says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBSaya start baca Kekasih Waktu dulu jadi tertanya2 kisah Anah Ilham Imran Buru punya buru dapat jugak cari buku ni dekat insta Siapa sangka Doktor Farhanah ni sangat tabah orangnya Jadi ibu tunggal kepada Zetti Zaynn Membesarkan mereka kat luar negara pula


  10. azian2575 azian2575 says:

    PDF/EPUB Rindunya Kian Membara PDF/EPUB ´ Rindunya Kian PDF ´ opel rallye.de ´ rindunya download, kian ebok, membara pdf, Rindunya Kian pdf, Rindunya Kian Membara PDF/EPUBFarhana Ilham


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *